10 Eylül 2007 Pazartesi

inegolde kaza 23 05 2007 1ölü çok yaralı

polisin yaptıgıbak kavga edıyor

aman tanrım nasıl kazabu

aman tanrım nasıl kazabu

Otobüs Kazası ( polis kamersından)allah kımseye vermesın

fadime hala konuşma karika

fadime hala konuşma karika

Fadime nine Nesat Aydin2

Fadime nine Nesat Aydin2

Fadime Nine- Asik Mursel atismasi

Fadime Nine- Asik Mursel atismasi

Ahmet Cakar-Fadime Nine

07-06-2007-Fadime Nine Nesat Aydin Atisma

Cimilli İbo - Sibelim

atilla taş 2007 bekarlar

petek dinçöz 2007 sen kralsan ben neyim

elif karlı 2007erkek kadın

ceylan antep'in hamamı yeni2007

davut güloğlu yeni klip ham yaparım 2007

Gülşen adi aşk sebebimin 2007

mustafa sandal indir 2007 yep yeni

ÖZGÜN - KIVIRIR

OZAN - BOŞUNA BOŞUNA

Yarı Belindeki Adama Gol Attırdı


Milli Takımda Revizyon Yapacağını Açıklayan Fatih Terim'in, İbrahim Üzülmez, Servet ve Tuncay'ı Kulübeye Çekeceği İleri Sürüldü. Tecrübeli Çalıştırıcının Servet İçin, "Yarı Belindeki Said'e Gol Attırdı" Dediği İfade Edildi.


Milli takımda revizyon yapacağını açıklayan Fatih Terim’in, İbrahim Üzülmez, Servet ve Tuncay’ı kulübeye çekeceği ileri sürüldü. Tecrübeli çalıştırıcının Servet için, "Yarı belindeki Said’e gol attırdı" dediği ifade edildi.

Maltalıların maaşı Terim'inkinin yarısı değil


MİLLİ Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, Malta maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Bu 90 dakika içinde eforunu net görmediğimiz arkadaşlarımızın değişikliği söz konusudur. Daha taze arkadaşlar sahada olabilir" diyerek, yarın oynanacak Macaristan karşılaşmasına değişik isimlerle çıkacağının sinyalini verdi. Terim, performansını beğenmediği oyuncuların kimler olduğu konusunda açıklama yapmazken, yakın çevresi, tecrübeli teknik direktörün İbrahim Üzülmez, Servet Çetin ve Tuncay Şanlı’dan memnun kalmadığını ifade etti. Bu üç oyuncunun Macaristan maçında yedek kalmasına kesin gözüyle bakılırken, Terim’in yakınlarına, "Tuncay’dan çok ümitliydim ancak hiçbir şey yapamadı. İbrahim Üzülmez, Halil’e çok güzel bir gol pası verdi ancak onun dışında hücuma katkı yapamadı. Servet’ten de daha iyi futbol bekliyordum. Fakat o da iyi oynayamadı. Yarı belindeki adama, Brian Said’e gol attırdı" diye dert yandığı bildirildi.

Terim’in ayrıca, Malta önünde şans vermediği Serdar Özkan, Hakan Balta, Nuri Şahin, Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal’a, "Kendinizi hazırlayın. Macaristan maçında siz oynayacaksınız" dediği kaydedildi

Otomobil Piyasası Yerle Bir Olacak


Türkiye'de Menşeili Araçlar İçin İzinler Çıkmaya Başladı. Hintli Mahindra 20 Bin YTL'den Ticari Araç Satışına Başlarken, İranlı Samand Ekim Sonunda, Çinli Chery İse Kasım Sonunda Pazara Girecek.


Türkiye’ye ithalatı uzunca bir süredir askıda kalan Doğu menşeili araçlar için izinler çıkmaya başladı. Hintli Mahindra 20 bin YTL’den ticari araç satışına başlarken, İranlı Samand ekim sonunda, Çinli Chery ise kasım sonunda pazara girecek.

Yaklaşık 40 marka ve 220'ye yakın modelin satıldığı Türkiye otomotiv pazarındaki rekabete 3 marka daha katılıyor. Referans Gazetesi'nin haberine göre; Türkiye’ye ithalatları uzunca bir süredir askıda kalan Hintli Mahindra, İranlı İkco ve Çinli Chery markaları için izinler çıkmaya başladı. Otomobil Distribütörleri Derneği (ODD) ve Doğuş Otomotiv Grubu eski Başkanı İlhan Çetinkaya’nın başında bulunduğu İlçe Otomotiv AŞ, Hintli Mahindra’nın ticari modellerinin satışını gerçekleştiriyor.

İp'den Hükümete Anayasa Eleştirisi


İşçi Partisi (İp) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, Hükümetin Üzerinde Hazırlık Çalışması Yaptığı Yeni Anayasaya Tepki Gösterdi. Partisinin Balıkesir Teşkilatını Ziyaret Eden İp Genel Başkanı Gültekin, Düzenlediği Basın Toplantısında AK Parti İktidarını Eleştirdi. Mehmet Bedri Gültekin, Hükümetin Hazırlattığı Yeni Anayasanın Amerika'nın Büyük Ortadoğu Projesi'ne Uygun Bir Anayasa O...



İşçi Partisi (İP) Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bedri Gültekin, hükümetin üzerinde hazırlık çalışması yaptığı yeni anayasaya tepki gösterdi. Partisinin Balıkesir teşkilatını ziyaret eden İP Genel Başkanı Gültekin, düzenlediği basın toplantısında AK Parti iktidarını eleştirdi. Mehmet Bedri Gültekin, hükümetin hazırlattığı yeni anayasanın Amerika'nın Büyük Ortadoğu Projesi'ne uygun bir anayasa olacağını iddia etti.

(İhlas Haber Ajansı)

Kuru Sıkı Silahla Ateş Eden Çocuk, Polisi Alarma Geçirdi

Bursa'da önceki gün 7 yaşındaki bir kız çocuğunun ruhsatsız tabancayla bir polisi yaralaması olayının ardından bugün Erzurum'da 10 yaşındaki bir erkek çocuğun kuru sıkı tabancayla rastgele ateş etmesi polisi alarma geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı semti Eminkurbu Mahallesi civarından silah sesi geldiği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Mahallede incelemelerde bulunan polisler, alınan bilgiler doğrultusunda tabancayla rastgele ateş eden şahsın ilköğretim öğrencisi 10 yaşındaki A.S. olduğunu tespit etti. A.S. bir çatıda yakalanırken, suç aleti kuru sıkı tabanca da evinde ele geçirildi. Çocuk, ifadesi alındıktan sonra ailesine teslim edildi.

(AA-İRT-OK-Y) (İhlas Haber Ajansı)

Bombardıman Gibi Kaza 37 Ölü


Meksika'da Dinamit Yüklü Kamyona, Bir Başka Araç Çarptı; Ortalık Savaş Alanına Döndü. İlk Belirlemelere Göre 37 Kişi Öldü; 150 Kişi de Yaralandı.



Meksika'da dinamit yüklü kamyona, bir başka araç çarptı; ortalık savaş alanına döndü. İlk belirlemelere göre 37 kişi öldü; 150 kişi de yaralandı.

Coahuila eyaleti yetkilileri, dün gece Sacramento kenti yakınlarında meydana gelen patlamada 37 kişinin öldüğünü ve 150 kişinin yaralandığını söylediler.

Yetkililer, madende kullanılan dinamitleri taşıyan kamyonun infilak etmesi sonucu hayatını kaybedenler arasında 4 gazeteci ile yardım çalışanlarının bulunduğunu belirtti.

Bir polis yetkilisi, patlamanın şiddetiyle yolda 3 metreye 15 metre büyüklüğünde krater açıldığını söyledi.

Armağan'ı Arabadan mı Attı?



Bülent Ersoy, KENDİSİNİ ALDATAN EŞİ ARMAĞAN UZUN'LA AYDIN'DA SAHNEYE ÇIKTI.

Eşiyle birlikte "Biz Ayrılamayız" şarkısını seslendiren Ersoy, izleyiciler arasında bulunan Armağan'ın anne ve babasına da özel ilgi gösterdi. Sahnede eşiyle mutlu aile tablosu çizen Ersoy, sorunlarını tamamen aştıklarını ve çok mutlu olduklarını bir kez daha söyledi.

Ancak İzmir'den Aydın'a gelirken Ersoy'un genç eşini çıkan bir tartışma sonucu otobanda aracından attığı iddia edildi. Dedikodulara göre sinirleri yatışan Ersoy, eşini tekrar aracına almış. (Gecce.com) 10.09.2007

Bülent Ersoy, Uçak Krizlerine Üçüncüsünü Ekledi.


Popstar Alaturka Seçmelerine Katılmak İçin İzmir'den İstanbul'a Gelen Bülent Ersoy, Uçak Krizlerine Üçüncüsünü Ekledi.


POPSTAR ALATURKA SEÇMELERİNE KATILMAK İÇİN İZMİR'DEN İSTANBUL'A GELEN Bülent Ersoy, UÇAK KRİZLERİNE ÜÇÜNCÜSÜNÜ EKLEDİ.

Gıda zehirlenmesi geçirdiği için kusan çocuğu gören Ersoy, hostesi çağırarak, "Bu çocuğun burada ne işi var?" dedi. Çocuğun durumunu öğrenen hostes, Diva'ya "Efendim, çocuk zehirlenmiş. Bu nedenle de torbanın içine kusuyor. Herhangi bir sorun yok" diye yanıt verdi. Bu söze çok kızan Ersoy, "Seni burada tokatlarım. Ne demek sorun yok. Uçağın kapısını açtır, çocuğu orada kustur" diye bağırdı. Business class'ın perdesini kapatan pilot, Ersoy'u zorlukla sakinleştirdi. Hostes ise şarkıcıdan şikayetçi olacağını söyledi.

Nejat Uygur Ankara'da Yoğun Bakıma Alındı.



ÜNLÜ TİYATRO SANATÇISI NEJAT UYGUR ANKARA'DA YOĞUN BAKIMA ALINDI.

Bu sabah Ankara'dan istanbul'a dönerken yolda rahatsızlanan Uygur'un Hastaneye kaldırılan yüksek tansiyon sonucu sol tarafının felç olduğu ve hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi.

Haftasonunda Yenimahalle Belediyesi'nin etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan 81 yaşındaki Nejat Uygur bu sabah karayolu ile İstanbul'a dönerken yolda rahatsızlandı. Tansiyonu yükselen Uygur, Ufuk Üniversitesi Dr. Rıdvan Ege Hastanesi Nöroloji Bölümüne yatırıldı.

Yapılan ilk tetkiklerde, Uygur'un yüksek tansiyona bağlı olarak sol tarafının felç olduğu belirlendi. Uygur yoğum bakım ünitesine bağlandı. Daha önce kalbinden de rahatsızlık geçiren Uygur'a kalp pili takılmıştı.

Hastahane yetkilileri, ünlü sanatçının yaşı ve geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hayati tehlikesi bulunduğunu bildirdiler. (Gecce.com) 10.09.2007

Bu Kare Baş Ağrıtır


DENİZ SEKİ İLE HÜSNÜ ŞENLENDİRİCİ LES OTTOMANS'TA ULUSLARARASI BİR FUARIN PARTİSİNDE BAŞ BAŞA EĞLENİRKEN GÖRÜNTÜLENDİ.

İki sevgilinin mekan içinde oldukça samimi olduğu gözlendi. Seki ile Şenlendirici basın mensuplarının da davetli olduğu bir geceye birlikte katılınca görüntülenmekten de kaçamadılar.

Fotoğraflarının çekilirken çift, 'Ne yapıyorsunuz, daha mahkememiz devam ediyor. Başımızı çok ağrıtacaksınız' diyerek gazetecilere tepki gösterdi. Çekimden sonra çift sarmaş dolaş eğlenceye devam etti. (Gecce.com) 10.09.2007

Avrupa Yakası'nın Yeni Sezonunda Gaffur Yok



AVRUPA YAKASI'NIN YENİ SEZONUNDA GAFFUR YOK Gürgen Öz VAR..

Popüler dizi 'Avrupa Yakası'ndaki 'ayrılık haberlerine' alıştık. Bu kez kapıcı dairesinden biri gidiyor: Gaffur. Ama bu daire yeni sezonda köyden gelen yeni bir misafiri ağırlamaya hazırlanıyor. Gaffur'un annesi Hediye hanımın kardeşi, Gaffur'un dayısı Cesur'u. Bu karakteri Okan Bayülgen'in 'Televizyon Makinası'ndaki skeçlerinden tanıdığımız Gürgen Öz canlandıracak. Dizinin kadrosuna katılacak bir diğer isim ise Binnur Kaya. Kaya da derginin yarısını satın alan görgüsüz, sosyetik bir kadını oynayacak.

Öz 19 Eylül'de başlayacak dizideki karakterini özenti, 'Nişantaşılıyım' havalarında biri olarak tanımlıyor. Karakteri için hiçbir fiziksel değişiklik yapmayacağını söylüyor: 'Cesur için değil, kendim için diyetteyim. 'Televizyon Makinası' yüzünden 10 kilo aldım. Canlı yayında doğaçlama espriler yapmak çok zordu. Strese girdim. Bu da bana 10 kilo olarak geri döndü.' (Gecce.com) 10.09.2007

Hırsız köprüyü çaldı

Nehir üzerindeki köprüyü çaldı. Sonra ne mi yaptı?
Rusya'da 45 yaşındaki bir kişi, nehir üzerindeki köprüyü çalmaktan gözaltına alındı.

Rus haber ajansları, Rusya'nın Ryazan bölgesindeki bir nehrin üzerinde bulunan 5 metre uzunluğundaki metal köprünün kaybolduğunu ve polisin olayla ilgili soruşturması sonucu 45 yaşındaki bir belediye işçisinin gözaltına alındığını duyurdu.

Polis, bu kişinin demir köprüyü belediyeye ait bir kamyonla yerinden söktüğünü, daha sonra parçalara ayırarak hurda olarak sattığını kaydetti.

Dişleriyle 7 vagonlu tren çekti



Malezya'da "Diş Kralı" takma adlı bir adam, yeni bir dünya rekoruna imza atarak dişleriyle 7 vagonlu bir treni çekti.

Rathakrishnan Velu, Kuala Lumpur istasyonunda yaptığı gösteride, 297,1 tonluk treni, trene iliştirilmiş bir çelik halat yardımıyla 2,8 metre yürüttü.

Rathakrishnan'ın menajeri, rekorun birkaç hafta içinde Guninness Dünya Rekorları tarafından tanınmasını beklediklerini söyledi.

2003'te dişleriyle 260,8 tonluk treni çeken Rathakrishnan, dişlerle çekilen en büyük ağırlık dalında dünya rekorunu elinde bulunduruyor.

Vejeteryan bir etnik Hintli olan ve gücünü meditasyona bağlayan Rathakrishnan, bunun yanı sıra günde 25 kilometre koştuğunu, 250 kiloluk ağırlıklarla alıştırma ve her gün diş egzersizi yaptığını anlattı.
Kaynak

Eş boşatan araba reklamı



Renault, yeni reklamı Hollanda'da bir çok kişiyi boşatıyordu...
Fransız otomobil devi Renault, Hollanda'da yeni ürününü tanıtmak için seçtiği yöntem bir fiyaskoya dönüşünce özür dilemek zorunda kaldı.

Şirket, Twingo'nun yeni serisinin reklamını yapmak için kendi sisteminde kayıtlı 30 bin isme mektup gönderdi. El yazısıyla yazılmış ve üzerinde şirketin adının geçmediği mektuplar, "Merhaba sevgilim" diye başlıyor ve "Senin bir Twingo araban var, değil mi? Yenisinin çıktığını görünce hemen aklıma sen geldin" diye devam ediyor. Uzun uzun daha önce gidilen tatillerden söz eden mektup, "Sevgilim bir daha ne zaman görüşeceğiz? Seni çok özledim. En kısa zamanda konuşalım. Sevgiyle, M." diye son buluyor.

ŞİRKET HERKESTEN ÖZÜR DİLEDİ
Mektubu alan Hollandalı kadınlar, Renault'nun ofislerini şikâyet yağmuruna tuttu. Mektuplarda, eşlerinin veya sevgililerinin başka biriyle ilişkisi olduğundan şüphelendikleri kaydedildi. Bunun üzerine de Renault, tüm kullanıcılara özür mektubu yolladı. Şirketin Hollanda sözcüsü, "Mektuplarda Renault adı hiç geçmemiş. Bu çok büyük bir hata" dedi.

Kömür ve idrarla hayatta kaldılar


Çin'de çöken bir madende mahsur kalan iki kardeş, böyle hayatta kaldı.
Meng Xianchen ve Meng Xiahyou adlı kardeşler, Fangshan bölgesindeki madende çalışırken 18 Ağustosta ocağın çökmesiyle mahsur kaldılar.

Madenciler, kazadan iki gün sonra arama çalışmalarına son verilmesi üzerine, 6 gün sonra bir tünelden dışarı çıkmayı başardılar.

Madencilerden Xianchen, Beijing News'a yaptığı açıklamada, başlangıçta hiçbir şey hissetmediğini, daha sonra dayanamayacak kadar acıktığını belirterek, ''Bir parça kömür yedim ve bana gayet kokulu geldi'' dedi.

Madende buldukları iki şişeye idrarlarını doldurup içtiklerini anlatan madenci, idrarı içtikten sonra içlerinden ağlamak geldiğini anlattı.
Kaynak: AA

Nihat Doğan - Don Dale

yuzuklerin efendisi türkçe dublaj.(çorum fersıyonu:)

Yüzüklerin Efendisi türkçe dublaj yeni versiyon

yüzüklerin efendisi

Kucuk Rapci -kapilari zorlama

Kucuk Rapci - Cash Flow - Cash Kardes

Sibel Can -- Tarkan Cakmak Cakmak (FULL VERSIYONU)


www.buketforum.com

Mercedes-Benz Fashion Week Day 4 Highlights:(buketforum

HIZLI GONZALES 2

buketforum .( Hizli Gonzales.)1

Ankara Havasında Oynayan Köpek1.(buketforum.com

Yesilcamda Ossuruk Partisi:(komedi buketforum.youtube

Konuğunun sesine gülen sunucu tam versiyon

Konuğun sesine gülen spiker.(buketforum.com

deniz bebek halayda

TARKAN+ SİBEL CAN ÇAKMAK ÇAKMAK.(yeni fersiyonu.)www.buketforum.com.youtube

Sibel Can + Tarkan - Cakmak Cakmak - (Albüm Versiyonu)buketforum,ruyacafe

Müslüm GürSeS

Nasreddin Hoca 3 çizgi film रुयाकाफे

YARATILIS GERCEGI COCUKLAR ICIN CIZGI FILM BAL YAPAN ARILAR

The Hunting Party (Av Partisi) 14 Eylül 2007 sinemalarda