28 Aralık 2007 Cuma

Yeniyıl Kutlama Mesajları

Yeni yılda, mutluluğun gökyüzünden dökülen bahar yağmuru kadar bol olsun. O kadar mutlu ol ki gözlerindeki mutluluk mutluluğu arayan mutsuzların ışığı olsun.


Yeni yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla.. Nice yıllara!


Yeni yılın sana neşe ve mutluluk getirmesi dileğiyle.. En içten sevgilerimle..

Yeni yılda, her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini temenni ederim. Mutlu yıllar...

Yeniyıl Kutlama Mesajları
Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle yeni yılın kutlu olsun.


yeni yılda; hayatı tutabilmek, sevgiyi kaçırmamak, keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... Mutlu Yıllar!!


Geleceği oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi daha da mutlu etmesi dileğiyle. Mutlu yıllar!



Bir yıl daha geçti. Mutluluğun ömür boyu devam etmesini, yaşantında hiçbir şeyin seni üzmemesini diler ve yeni yılını candan kutlarım.




Yaşamın kaynağı sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara!



Savaşın değil barışın olduğu ayrılıkların değil mutlulukların bol olduğu her sevginin karşılık bulduğu sağlık, mutluluk ve bol paralı nice yıllara

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun. Sevgi bestesinin tınılarını yüreğinizde hissedeceğiniz, ümitlerinizin dostluklarla pekişeceği, gülücüklerinizin hiç bitmeyeceği, barış dolu bir yıl dileğiyle...

Hiç yorum yok: