9 Eylül 2007 Pazar

KÜÇÜK KADINLARIN DRAMI!


KÜÇÜK KADINLARIN DRAMI!
Biri okul yerine bara gitti öldürüldü, diğeri sudan yere elini kana bulayıp hapse girdi!
İzmir'in Kemeraltı Çarşısı'nda, dün, bir barda çıkan tartışmada bıçaklanarak öldürülen 14 yaşındaki kızın cenazesi toprağa verildi.

Olayın zanlısı 18 yaşındaki iki çocuk annesi zanlı tutuklandı. Alınan bilgiye göre, Ebru Altunyılmaz'ın cenazesi, yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumundan alınarak Gültepe'deki Yeşilçamlık Camisi'ne götürüldü.

İkindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Altunyılmaz'ın cenazesi, Kaynaklar Mezarlığı'nda toprağa verildi. Öte yandan, Cinayet Büro Amirliğinde gözaltında tutulan 18 yaşındaki B.Ş, sorgusunun tamamlanmasının ardından İzmir Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi.

Savcılıkta ifade veren iki çocuk annesi B.Ş, daha sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak Buca Cezaevine konuldu. Kemeraltı Çarşısı 850. Sokak'taki bir barda, B.Ş. (18) ile 14 yaşındaki Ebru Altunyılmaz arasında ''yan bakma'' nedeniyle tartışma çıkmış, B.Ş. Altunyılmaz'ı göğsünden ve karnından bıçaklamıştı. Altunyılmaz, kaldırıldığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ölmüştü.

Hiç yorum yok: